Wednesday, June 23, 2010

TOP kerrr??? heeee

yeyyy!!~ dpt award Top Blogger 2010~~ thanxxxx Mr. cat 4 da award...=)

Soklan: apa name blog anda n nape letak name tu
name blog:: PINK ITU SAYA
nape ltak name tuh:: sbb sy suke PINK sangat2! jadi sila simpati kpd bakal suami..hehe


Soklan: apa name url blog n darimana dtg nya idea tu
url blog:: www.biruitudia.blogspot.com
dr mana dtgnye:: time awl2 sy knal si dia,si dia ckp de pnye bl0g biruitudia sbb be4 dis url sy www.pinkitusaya.blogspot.com then sy pn tuka kpd www.biruitudia.blogspot.com atas sebab2 tertentu(sbnarnye nk bwt si dia terharu tu..ngeeee)



Soklan: apa method dalam penulisan anda?
method:: menaip gune tangan kadang2 kaki juge..huhu (soklan pe tu? ofkos la sume menaip knnnnn)



Soklan: pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnye?
trase nk hpuskan blog:: 2 b h0nest,pernah la jgk! sbb rase mcm kne stalker je knnnn..tapi bile fikir2 blek,pedehal..huhuhu janji x kaco org suda..



Soklan: pernah ahli keluarga baca blog anda?
ahli keluarga baca:: setiap entry sy my mummy and my sis will read it! =)



Soklan: apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain cakap blog anda cantik
prasaan:: sukeati la..blog sy! sume org pnye cita
rasa len kn...kn...kn..(kalau btul,sile angguk!huh)

s0,A.A.K(ade ak kesa!)



Soklan: bila blog anda diberanakkan?
uwek2 pada:: 22 october 2009(lpas tgk blek 1st entry..hu3)
ajar tak tih btul2 :: 28 januari 2010(bru syg betul2 blog nie)




Soklan: siapa orang pertama yang tahu anda ade blog
first pers0n:: si dia!!~hehehe (n he is reading rite n0w..;p)



Soklan: tag 13 orang
1.mimie
2.meera
3.hairunnadia
4.cik yam
5.aren
6.mijie
7.minie
8.cikgu fiq
9.ain
10.amor zorro
11.dreamspark!
12.Loyar lawa
11.mr tel0r yg slalu menziarah!

3 comments:

Mijie said...

thanks yer bg awrd kt mijie..nnti mijie buat..mijie letak dlm list mijie dlu..free2 mijie bt ek..:)

SuhaNa said...

hoho...award lagi..nampaknya tak lama lagi blog aku kena selenggara lagi sebab banyak award sangat..hehe..

trimas yong!

fazRul said...

elOw...;)

sejak dari haritu dtg golek2 kat cni..asyik entry pasal awrd jer..mmg tuan rumah murah rezeki..hehe

Related Posts with Thumbnails